Acht geslaagden bij EHBO Beltrum

diploma uitreiking 2016

EHBO Beltrum kan terugkijken op een geslaagd seizoen. Maar liefst acht nieuwe leden die de afgelopen maanden de EHBO Basisopleiding inclusief AED hebben gevolgd, behaalden allen hun EHBO diploma. We willen hen allen nogmaals van harte feliciteren met dit heugelijke feit. De acht geslaagden zijn nu in staat om in allerlei situaties eerste hulp te verlenen. Ook kunnen ze ingezet worden als EHBO’er bij evenementen in het dorp.

Daarnaast hebben afgelopen seizoen maar liefst 24 deelnemers het certificaat sportletsel van het Oranje Kruis behaald. Zij kunnen de geleerde vaardigheden nu gebruiken langs de lijn bij de verschillende verenigingen van VIOS of bij sportevenementen.

Met vragen over de EHBO vereniging Beltrum of voor aanmelding voor een nieuwe cursus kunt u mailen naar: secretariaat@ehbobeltrum.nl. Ook voor de informatie over een cursus sportletsel of  EHBO bij kinderen kunt u mailen naar bovenstaand adres.